Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Wat de Grevelingen leuk maakt, is dat u er op vele manieren van kunt genieten.

 Een korte wandeling die zeer de moeite waard is. loopt van Den Osse naar Brouwershaven. Lopend over de dijk verbaast u zich over de blauwe kleur van het water. Verderop licht de vuurtoren van Ouddorp aan Zee op en op de zandplaat Dwars in de Weg grazen de wilde paarden. Een andere locatie aan het Grevelingemeer die eigenlijk ook niet vergeten mag worden  is het haventje van Bommenede. Vooral geliefd bij inwoners van Schouwen-Duiveland die hier graag een wandeling maken met hun hond. Ook het strandje is een fijne plek voor jong en oud.

 

 

 

 

Reisdatum: Maandag 8 juli 2019 tot vrijdag 12 juli 2019 
Reiscode: 0807201901AR
Reissom: 530€
Travelbutler: Japie Swings
Reisafstand: 150km
Reisduur: 2u05
Zakgeldadvies: Voorzie 50€ per dag
   
Toeslag Single: 40€ per nacht

 

 

 

 

Brouwersdam; sinds 1993 dé spot waar watersport centraal staat. Een unieke locatie om actie, ontspanning en verblijf te combineren!

 

Kom windsurfen, zeilen, bodysliden van de waterjump, suppen en longboarden. Neem een kijkje in de surfshop met de hipste beachwear, windsurfgear, wetsuits en accessoires. In restaurant EAT & SEE mét zonneterras aan het water kun je lekker relaxen en genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Maak je verblijf compleet door te overnachten in één van onze sfeervolle rooms of beachlodges!

 

 

 

Gek op water, actie, fun en ontspanning? Kom dan windsurfen op de Brouwersdam!

Leer windsurfen op een van de beste spots ter wereld óf verbeter je techniek en oefen nieuwe moves. Freeride, slalom, freestyle: you decide!

 

De nieuwste modellen boards en zeilen staan er om getest te worden en ook voor de aankoop van een surfsetje ben je hier aan het juiste adres!

 

 

Heerlijk met vrienden of familie zeilen op het Grevelingenmeer is een onvergetelijke belevenis.

 Gegarandeerd plezier, actie, ontspanning en teamwork! De wind daagt je uit om de handen uit de mouwen te steken en het prachtige zeilgebied te verkennen. Geniet volop in een valk of de kajuitboot, terwijl de kids hun gang gaan in de optimisten. Liever iets meer actie? De catamarans, RS Quba & RS Quest liggen klaar om uit te varen!

Brouwersdam Waterjump, zo spannend en uitdagend als het klinkt, zo is het ook! Op deze schans, die 8 meter hoog, 25 meter lang en 5 meter breed is, oefenen waaghalzen adembenemende sprongen op het water. Grenzen verleggen dus... én verzekerd van een frisse en spectaculaire duik in het Grevelingenmeer!

 Niet zo’n stunter? Iedereen gaat op zijn eigen tempo en manier van de schans af. Gebruik jij een matje, ga je op een band of ga je met een hele groep als treintje naar beneden? Eindeloos veel waterplezier! Naast de 2 banen van 8 meter hoogte is er ook ééntje van 4 meter, op deze baan kun je wennen aan de vliegervaring.

 

 

 

 

 

De mega trend vanuit Hawaii, geen wind en toch heerlijk het water op!

 Bij stand up paddleboarden sta je op je sup board en beweeg je jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten van het board door het water haalt. Hierdoor is stand up paddleboarden één van de meest complete workouts, je traint je billen, buik, rug, armen en schouders. Niet alleen leuk dus maar ook nog eens goed voor je lijf! Als je het eenmaal onder de knie hebt is stand up paddleboarden dé manier om de omgeving vanaf de Grevelingen te verkennen.

 

 

Wandelen in de buurt van Ouddorp

 Zeilen op het Grevelingen  Meer

Stand-up paddelen

 

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Ossenhoek 1 (kabbelaarsbank)

3253 MH Ouddorp (NL)

 

Inbegrepen: Transfer naar de plaats van bestemming
  Overnachtingen op basis van een vakantiewoning
  Maaltijden op basis van ontbijt en diner
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen: Ophaalservice
  Reis - en annulatieverzekering
  Andere maaltijden - lunch
  Uitstappen