De Kleppe is een voormalig klooster in de Vlaamse Ardennen. Nu zijn het toegankelijke (A+) vakantiehuizen voor groepen en gezinnen van 4 tot 49 personen. Er zijn twee groepsaccommodaties voor 24 personen en voor 13 personen. Daarnaast zijn er ook twee vakantiehuisjes voor maximum 6 personen. Alle verblijven hebben een eigen keuken en leefruimte. De vier accommodaties delen samen een grote prachtige tuin. De Kleppe is dus ideaal voor een vakantie met je groep of familie!

DeKLeppe6

 

Vakantiecentrum De Kleppe ligt in het hart van de Vlaamse Ardennen, een schitterende streek waar altijd iets te beleven valt. We geven je een overzicht van leuke en ontspannende activiteiten en recreatiedomeinen. Deze activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk, tenzij anders vermeld.

 

Reisperiode :  Maandag 29 april 2019 tot vrijdag 2 mei 2019
Reissom: €590
Reiscode: 2904201901M
Travelbutler:  Japie Swings - Gabrielle Goedefroot
Reisdagen: 5D/4N
Toeslag Single kamer : €40 per nacht

 

De Gavers is een prachtig natuurdomein aan de Dender in Geraardsbergen, op slechts enkele kilometers van De Kleppe. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

La Ferme à la frontière ligt op 5 kilometer van De Kleppe. Je wordt opgehaald met een old-timer-tractor met huifkar en rijdt langs een prachtige route naar het gehuchtje Ghoy. Daar ben je een hele dag welkom op de boerderij. La Ferme à la frontière is verbonden aan het Pierlepein-project, een educatief pakket voor scholen op hoeves in de provincie Oost-Vlaanderen.

 

DeKleppe3

 

Op 14 km van De Kleppe ligt De Helix, het Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu. De Helix stimuleert en ondersteunt educatie en vorming rond milieu, natuur en duurzame ontwikkeling. Zij passen hun programma aan volgens de interesses en de noden van je groep.

 

Dekleppe1

 

Op slechts 11 km van De Kleppe kan je gaan wandelen met alpaca’s of dwerglama’s, de allersnoezigste diertjes op aarde! Het zijn zeer gevoelige dieren die enkel met je meegaan als ze je vertrouwen. Eens je hun vertrouwen hebt, kan je zalige wandelingen maken, waar zowel jij als de alpaca enorm van genieten. Eco Snooze organiseert wandelingen voor zowel sportieve wandelaars als minder mobiele mensen. Iedereen is van harte welkom. De wandeling loopt door een groot natuurgebied van 12 hectare, met de prachtige fauna en flora van de Vlaamse Ardennen. Door de vele bronnen in de buurt ligt het parcours er soms nogal modderig bij. Doe zeker regenlaarzen of wandelschoenen aan.

 

Inbegrepen: Transfer naar de plaats van bestemming
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
  Maaltijden op basis van ontbijt en diner - in zelfkook
  Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
   
Niet inbegrepen: Ophaalservice
  Drank andere maaltijden
  Reis en annulatieverzekering
   

 

logo jpstours 316906